diumenge, 28 d’octubre del 2012

CAP DE SETMANA DE BOLETS - 3 i 4 de novembre

Aquesta tardor el Parc del Montnegre i el Corredor celebra la 17a edició del programa Viu el Parc! Per aquest motiu el proper cap de setmana, 3 i 4 de novembre, hem preparat diverses activitats, totes elles relacionades amb el món dels bolets.

Dissabte 3 de novembre farem una sortida per anar a buscar bolets. El micòleg Evarist March, col·laborador de l’Escola de Natura del Corredor, guiarà la sortida i ens oferirà els seus coneixements per tal que coneguem els bolets de la nostra comarca.
El punt de trobada és la Plaça de l’Església i l’hora de sortida és a les 9 del matí. Cal portar calçat adequat per caminar i cistell. Si disposeu d’una guia de bolets també us pot ser d’utilitat.

Amb els bolets que trobem a la sortida muntarem una exposició, que es podrà visitar a la Sala d’Exposicions el dissabte a la tarda, de 5 a 9 del vespre, i el diumenge al matí, de 10 a 2 del migdia.

Per completar el cap de setmana, diumenge 4 de novembre, a les 7 de la tarda, l’Evarist ens parlarà sobre la utilització dels bolets a la cuina i la seva toxicitat. La xerrada serà també a la Sala d’Exposicions.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció.
No us ho perdeu!

2 comentaris:

  1. Hola,

    m'agradaria saber si ens podem quedar alguns exemplars per nosaltres, si puc portar els nens i si allà mateix agafarem de tot classificant-los el mateix dia.
    Ens faria prou il·lusió anar-hi i aprendre'n molt amb vosaltres.

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xavi!
      I tant que pots portar els nens, es tracta d'una sortida familiar apta per a tots els públics. L'objectiu principal de la sortida, a més de passar-ho bé, és aprendre a identificar aquells bolets que no coneixem i recollir el nombre màxim d'espècies diferents, doncs amb els exemplars que trobem a la sortida muntarem l'exposició a la Sala d'Exposicions d'Arenys de Munt. Això sí, dependrà dels que trobem!
      Us esperem! Segur que aprendreu moltíssim!!
      Ariadna

      Elimina