dijous, 6 de desembre del 2012

Horts socials i ocells

Un projecte de crowfunding que relaciona una iniciativa social amb un estudi científic



L'objectiu del projecte és estudiar l'evolució de les poblacions i la successió de les comunitats d'ocells al llarg del procés de recuperació d'un espai agrícola. Amb els resultats es pretén aconseguir orientar la gestió dels terrenys recuperats per a que puguin tenir un efecte positiu en la fauna d'ocells local, sent molt interessant en el procés de davallada de la biodiversitat en espais oberts que estem vivint a nivell europeu.



El projecte es finançarà a través del crowfunding, sent el primer projecte científic finançat per aquesta via. 
Es tracta d'un finançament col·lectiu a partir de petites aportacions. A través del portal web del projecte pots veure quins són els requeriments econòmics i quin és l'estat del finançament, així com quants dies resten per aconseguir els diners.

El crownfunding basa la seva política de finançament amb els retorns. És a dir que qualsevol aportació, per petita que sigui, rep un retorn per part del projecte.

Així doncs, una aportació de  20€ es veu compensada per una bossa de roba que s'omplirà de productes ecològics en una sortida ornitològica a l'Hort on es fa l'estudi, a més d'aparèixer el teu nom en el llistat d'agraïments del document de l'estudi i al web del projecte.

És important aconseguir el mínim de finançament dins el termini establert. Si no és així NO es podrà dur a terme el projecte! Així que animeu-vos a participar-hi!

Feu click AQUÍ per accedir a l'espai web del projecte on podreu fer les vostres aportacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada