diumenge, 13 de maig del 2012

Fira de la Maduixa

La Central participa a la 9a Fira de la Maduixa, el diumenge 13 de maig a la Riera Sant Martí, fent difusió de les activitats programades pel centre i de les diferents publicacions relacionades amb el medi natural i el patrimoni cultural d'Arenys de Munt i del Parc del Montnegre Corredor.
Al llarg del matí hem repartit futlletons i tríptics d'alguns dels itineraris que podem fer a peu pel terme municipal d'Arenys de Munt. Els més habituals són el Camí del Corral i la Creu de Rupit; Can Pauet, passant per Can Sala; Torrentbò i El Remei; Collsacreu, passant pel Fondo de Can Rossell; entre d'altres. A més oferim la segona edició del llibre "Passejades a Peu per Arenys de Munt" escrit per Gaspar Casals i Jordi Rossell.


També hem donat a conèixer el calendari de "Passejades 2012" i el "Dia Europeu dels Parcs" que serà el cap de setmana del 26 i 27 de maig i pel qual hi ha planificades més de 40 activitats gratuïtes als diferents parcs naturals de la Diputació de Barcelona. Si desitgeu  més informació podeu venir a La Central o consultar la web http://www.diba.cat/parcsn/newsletter/detall.asp?Id=4677


A la carpa de la Diputació, així com al Centre d'Informació de Can Jalpí, trobareu diferents publicacions gratuïtes i a la venda, sobre la vegetació, la fauna i l'entorn natural del parc i del nostre municipi.

Aprofitem per informar-vos de les properes activitats programades per la Central: una "Passejada naturalista per l'entorn de Can Jalpí", el proper diumenge 20 de maig, i el "Projecte Oreneta", que es presentarà a la Central el dia 2 de juny.

Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada