dilluns, 28 d’octubre del 2013

Cap de setmana de bolets 2 i 3 de novembre


Aquesta tardor el Parc del Montnegre i el Corredor celebra la 18a edició del programa Viu el Parc! Per aquest motiu el proper cap de setmana, 2 i 3 de novembre, conjuntament amb l’Escola de Natura del Corredor, hem preparat diverses activitats, totes elles relacionades amb el món dels bolets.

- Dissabte 2 de novembre farem una sortida per anar a buscar bolets. El micòleg Belisari González guiarà la sortida i ens oferirà els seus coneixements per tal que coneguem els bolets de la nostra comarca.
El punt de trobada és la Plaça de l’Església i l’hora de sortida és a les 9 del matí. Cal portar calçat adequat per caminar i cistell. Si disposeu d’una guia de bolets també us pot ser d’utilitat.

- Amb els bolets que trobem a la sortida muntarem una exposició, que es podrà visitar a la Sala d’Exposicions el dissabte a la tarda, de 5 a 9 del vespre, i el diumenge al matí, de 10 a 2 del migdia.

- Per completar el cap de setmana, diumenge 3 de novembre, a les 7 de la tarda, en Belisari ens parlarà sobre la utilització dels bolets i la seva toxicitat. La xerrada serà també a la Sala d’Exposicions.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció.
No us ho perdeu!

1 comentari:

  1. Des del nostre bloc, El rei de la casa, farem difusió d'aquesta original proposta. La podreu veure a partir de demà dijous.

    ResponElimina