dilluns, 15 de desembre del 2014

Dia de les muntanyes


El diumenge 14 de desembre es van organitzar dues pujades col·lectives, des d'Arenys de Munt, en motiu de la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes, que es celebra cada any pels volts de l'11 de desembre.


A les 7 del matí un grup d’onze excursionistes va sortir de Can Globus cap a Hortsavinyà, guiats per en Josep Suñé. Una hora més tard una vintena de persones van marxar de la Plaça de l'Església, guiats per en Gaspar Casals, cap al Corredor. El grup Muntanyencs d'Arenys de Munt va oferir un esmorzar a la Creu de Rupit per col·laborar amb la Marató de TV3, que aquest any es va dedicar a les enfermetats del cor. Després de la parada per esmorzar van seguir fins arribar al cim, on es van poder fer una fotografia de grup. 


El Parc Natural del Montnegre i el Corredor, que aquest any celebra els seus 25 anys, ens va obsequiar amb un pica-pica i un aglà commemoratiu fet amb fusta del roure de Santa Maria del Montnegre. Recordem que aquest roure centenari va ser abatut per un temporal de vent i neu el 8 de gener de 2010  però actualment al seu lloc s'ha plantat un plançó del roure original.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada