dijous, 15 d’octubre del 2015

Cap de setmana dels ocells – 25 d’octubre

La Regidoria de Medi Ambient i el Centre d’Informació del Parc Montnegre i el Corredor us conviden a participar al cap de setmana dedicat als ocells.

El diumenge 25 d’octubre de 8 del matí a 1 del migdia es farà una nova jornada d’anellament científic d’ocells, oberta al públic, al Parc de Can Jalpí. Especialistes de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) anellaran els ocells recollits i mostraran els exemplars als participants.

A les 11h, es farà un taller de construcció de caixes niu i un taller infantil de decoració d'ocells. El taller està obert a tothom i no cal inscripció prèvia. En acabar us podreu emportar la caixa niu a casa.

A l’interior del centre d’informació es projectarà el videoclip de la cantant BIKIMEL, que el passat mes de setembre va presentar el seu nou disc titulat “Morir d’un llamp”. El videoclip “Infla les veles” fou dirigit per Lluís Danés i pel rodatge es van utilitzar animals de la col·lecció de fauna vertebrada de J. Puigduví.

També es podran veure fotografies i vídeos de les activitats que s’han portat a terme a la Central, com ara la reintroducció de l’òliba al campanar d’Arenys de Munt.

Totes les activitats són gratuïtes. Us hi esperem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada