diumenge, 1 d’abril del 2012

La CentralEl Centre d'Informació és un equipament municipal que es troba situat al Parc de Can Jalpí. Antigament era conegut com “La Central”,  ja que aquest edifici era destinat a la producció del corrent elèctric per al Castell de Can Jalpí.

Aquest punt informatiu és la porta d´entrada de totes les persones que arriben a la població, i pretén donar a conèixer l´entorn natural i el patrimoni cultural d´Arenys de Munt.


El visitant hi pot trobar informació sobre el Parc Natural del Montnegre i el Corredor, venda de llibres i publicacions del parc, itineraris senyalitzats sense guiatge, informació sobre passejades comentades, xerrades, exposicions i la projecció de l'audiovisual "El Montnegre i el Corredor". 


El centre acull una exposició permanent d´ocells, on es volen mostrar les aus més representatives de les serralades del Montnegre i el Corredor i de la plana de la riera de Sobirans. Els ocells, nius i ous que s´hi exposen formen part de la col·lecció de fauna vertebrada de Jordi Puigduví, veí d´Arenys de Munt.La Central, Parc de Can Jalpí
08358  Arenys de Munt
Tel. 931 160 030
A/e: p.montnegre.arenys@diba.cat

Horari: 
Dissabtes i diumenges durant els mesos d'abril, maig, juny, setembre i octubre, de 10 a 14 h.
La resta de l'any només diumenges i festius de 10 a 14 h
(excepte 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener).

Cal concertar les visites en grups en dies feiners,
trucant al telèfon 93 116 00 30
o enviant un correu electrònic a lacentral@arenysdemunt.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada