dimarts, 15 d’abril del 2014

Cap de setmana dels ocells - 3 i 4 de maig

PROJECTE NIUS 
                                                                          
El proper dissabte 3 de maig a les 11h presentarem a la Central el "Projecte Nius", una iniciativa de ciència ciutadana destinada a fer el seguiment de la nidificació dels ocells. Serà una xerrada oberta a tothom que estigui interessat en conèixer el projecte, vulgui col·locar alguna caixa niu al jardí, al balcó, en un parc o al bosc... i fer-ne el seguiment; així com d'algun altre niu observat.

Caixa niu col·locada al parc
Caixa niu col·locada al balcó i ocupada per mallerenga carbonera. 7 ous, 7 polls. 
Fotos: Xavi i Sònia - Sant Iscle de Vallalta



TALLER DE MENJADORES

També, a les 12h, es farà un taller de construcció de menjadores, obert a tothom, gratuït, sense limitacions d’edat i sense inscripció prèvia. Podreu triar entre diferents models de menjadora i en acabar us les podeu emportar a casa o penjar-les al parc.

Cap a la 1 del migdia instal·lació d'una menjadora al Parc de Can Jalpí.



ANELLAMENT D'OCELLS

El diumenge 4 de maig de 8 a 1h es farà una nova jornada d’anellament científic d’ocells, oberta al públic, al Parc de Can Jalpí. Enguany es celebra l'onzena edició.

Especialistes en ornitologia i anellament d'ocells de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO), recolliran els ocells de les xarxes, els anellaran i mostraran els exemplars als participants.


US HI ESPEREM!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada