dissabte, 25 d’agost del 2012

2012- Any de l'Energia Sostenible i Canvi Climàtic


Per tal de celebrar la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, l’Ajuntament d’Arenys de Munt, a través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, el mes de juny va organitzar a la Sala Municipal una xerrada de presentació de la Cooperativa de Consum i Producció d’Energia Verda "Som Energia". Ens van parlar de les energies renovables i de com podem començar a consumir electricitat provinent d’energia 100% renovable.
Si esteu interessats en tenir més informació o donar-vos d'alta com a socis ho podeu fer a través de la seva pàgina web www.somenergia.coop.




També, durant tota la setmana, es va mostrar l'exposició "Actuem amb Energia" davant la Casa de la Vil·la i Can Matalí; uns plafons amb informació referent a les diferents fonts d'energia actuals, consums energètics i consells per estalviar energia.





Cicle de projeccions sobre Energia Sostenible i Canvi Climàtic

D’altra banda, durant el mes de juliol, els divendres al vespre a la Central hem realitzat la projecció de documentals seleccionats al Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) 2011.




6 de juliol
DIE 4. REVOLUTION-ENERGY AUTONOMY”
Com aconseguir energies 100% renovables en els propers 30 anys  

 




13 de juliol
"SOLAR TAXI"
Les aventures d'un vehicle solar







20 de juliol 
WHAT IS THE ELECTRIC CAR?
La societat en vehicles elèctrics 

  


27 de juliol 
LES AILES DU SOLEIL
Imagina que un dia pots volar de dia i de nit
a bord d’un avió solar, donar la volta al món sense contaminar!











Al cicle de projeccions hi van assistir 25 persones i algunes d'elles van venir amb un vehicle molt ecològic, la bicicleta!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada