dimecres, 7 de maig del 2014

Fem dissabte! - 10 de maig

L’Ajuntament d’Arenys de Munt us convida a participar a l’activitat de neteja cívica “Fem Dissabte!” organitzada per l’associació Hàbitats- Projecte rius, que es celebrarà el dissabte 10 de Maig. Aquest any l’activitat s’emmarca dins la campanya europea “Let’s clean Europe”, un projecte que aglutina iniciatives semblants a tot Europa.

L’activitat, on els voluntaris arenyencs col·laboraran en la neteja de les rieres i els rials de la població, té previst iniciar-se a les 10h a la Plaça de l’església.
Durant 2 hores, els voluntaris participaran en la recollida selectiva de deixalles en alguns punts d’abocament i a les 12h es reuniran a la Riera de Sobirans, on hi haurà preparada una xocolatada pels més petits i un refrigeri pels adults. Tot això acompanyat d’inflables, jocs infantils i un ambient festiu.

Finalment, l’associació de voluntaris de la part alta d’Arenys de Munt (APAAM) organitza  un dinar solidari, el benefici del qual anirà destinat al Magatzem dels Aliments d’Arenys de Munt.

Els tiquets es poden comprar a la botiga “Tot pantalons” i tenen un cost de 10€ que inclou:  amanida, arròs, postres, pa, vi i aigua.


Si vols inscriure’t envia un correu a mediambient@arenysdemunt.cat o vine directament a la Plaça de l’església a les 10h. Recordeu portar esmorzar, aigua, roba i calçat còmode.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada