dilluns, 12 de maig del 2014

Participació d’Arenys de Munt a la iniciativa Fem Dissabte!

Dissabte 10 de maig es va celebrar a Arenys de Munt  la jornada de neteja de les rieres i espais fluvials de Catalunya, el Fem Dissabte. Es tracta d'una iniciativa organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb l'Associació Hàbitats, i que compta amb la participació anual d'un miler de voluntaris i voluntàries a tot Catalunya. L'activitat es va suma a la campanya Let's Clean Up Europe!

En l’activitat hi van participar prop d’una trentena de voluntaris, que van netejar els rials del fondo de can Rossell, el camí de ca l’Arquer, el rial Bellsolell i la Riera de Sobirans, a l’alçada del parc de Lourdes, on es van recollir 444 Kg de deixalles; 3 de paper i cartró, 20 d’envasos de vidre, 100 de plàstic, 30 de rebuig, 1Kg d’Alumini i 290 de restes vegetals. 


A més, també es va comptar amb la col·laboració de l’APAAM i Voluntaris X Arenys que van preparar una xocolatada i uns inflables per els més menuts, van netejar la Riera de Sobirans i finalment van organitzar una arrossada popular, els beneficis de la qual seran íntegres per al magatzem d’aliments d’Arenys de Munt.


 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada