divendres, 14 de novembre del 2014

Cap de setmana dels bolets - 15 i 16 de novembre


Cada tardor a Arenys de Munt es celebra el cap de setmana dedicat als bolets.  Els dies 15 i 16 de novembre, conjuntament amb l’Escola de Natura del Corredor, hem preparat diverses activitats, totes elles relacionades amb el món dels bolets.

Dissabte 15 de novembre farem una sortida per anar a buscar bolets. La biòloga Carme Buxalleu guiarà la sortida i ens oferirà els seus coneixements per tal que coneguem els bolets de la nostra comarca.
El punt de trobada és la Plaça de l’Església i l’hora de sortida és a les 10 del matí. Cal portar calçat adequat per caminar i cistell. Si disposeu d’una guia de bolets també us pot ser d’utilitat.

Amb els bolets que trobem a la sortida muntarem una exposició, que es podrà visitar a la Sala d’Exposicions el dissabte a la tarda, de 4 a 8 del vespre, i comptarà amb l’assessorament del micòleg Belisari González. El diumenge també es podrà visitar l’exposició de 10 a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre.

Per completar el cap de setmana, diumenge 16 de novembre, a les 7 de la tarda, en Joan Manel Riera ens parlarà sobre la vida secreta dels bolets. La xerrada serà també a la Sala d’Exposicions.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció.
No us ho perdeu!


DISSABTE 15 de novembre

A les 10h trobada davant l'ajuntament.
Sortida per a conèixer l'ecologia i sistemàtica dels bolets.També per recollir exemplars per l'exposició. Dirigeix: Carme Buxalleu.

A les 12:30: Arribada a la Sala. Muntatge de l'exposició. Identificació dels bolets. Coordina: Carme Buxalleu. Assessora: Belisari González.

De 16 a 20 h: Exposició oberta. Atenció al públic (informació, identificacions): Belisari González.


DIUMENGE 16 de novembre

De 10 a 14h: Exposició oberta.  Atenció al públic (informació, identificacions): Belisari González.

De 16 a 19h:  Exposició oberta.  Atenció al públic: Joan Manel Riera

De 19 a 20h: Xerrada: Bolets a cor que vols: la vida secreta dels bolets: Joan Manel Riera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada