dijous, 13 de novembre del 2014

Festa de la castanyada al parc

En motiu de la Festa de la castanyada, el passat dimecres 12 de novembre, el Parc del Montnegre i el Corredor va convidar els treballadors de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona a Arenys de Munt. Un centenar de persones van assistir a les activitats programades.

En Gaspar Rossell, historiador del poble, va fer de guia per la ruta de les masies, tot passant per Ca l'Amar de la Torre, Can Sala de Dalt i Can Bellsolell de la Torre. Durant la passejada es va poder contemplar el massís del Montnegre i les conegudes plantacions de cirerers d'Arenys de Munt.





En Pere Alzina, biòleg i consultor ambiental, va parlar de les aus que podem observar al Parc del Montnegre i el Corredor tot mostrant la col·lecció d'ocells naturalitzats pel Sr. Puigduví, una exposició permanent que es pot visitar al centre d'informació d'Arenys de Munt. L'explicació es va complementar amb una passejada ornitològica pel Parc de Can Jalpí, on es van poder veure, escoltar i identificar algunes de les aus que trobem al parc a la tardor.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada